Tuomari: Paavo Mattila

Pyry tietää kertoa: "mie oon erittäin hyvä ellen täydellinen". Eli EH tuli ja Rypsi voitti käyttöluokan. Uroksilla varsinkin oli SA:t tiukassa (kaksi urosta sai). Olemme kuitenkin tyytyväisiä, arvostelu oli hieno! Tässä Pyryn arvostelu:

"Kookas uros. Hyvänmallinen pää. Kaunis ilme ja kaula. Sopusuhtainen runko, hyvä ylälinja. Hyvälaatuinen karvapeite. Sopivat takakulmaukset. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös. Antaa itsestään hieman ilmavan vaikutelman".

Pyry osallistui myös kasvattajaluokkaan ja Goldfellow olikin sitten ROP -kasvattaja. Tuomari oli kertonut vielä, että ikää kun tulee niin sitten avot. Eli Pyry saa jatkossa yhden saunakaljan sijasta kaksi niin kasvatetaan hieman sitä kössiä... Viiitsi vitsi. Nomehommiin keskitytään. En todellakaan aio kirjoittaa tähän, että haittaakse, koska tiedän että ei. Ensi viikonlopun Nome / WT -koulutusta odotamma innolla. Päästään osallistumaan treeneihin, jotka joku on jo valmiiksi suunnitellut. Luksusta!

Arille ja Tiinalle iso kiitos vielä Plyydermanin esittämisestä ja yksityisassarina olemisesta, kuoharit on jo melkein matkalla ;)

Päivitys: Labbiskehästä kuului hienoja uutisia: Moona oli ROP! Onnea Jaana ja Sami! Taisi koiralla olla tosiaan juoksujen jälkeistä flegmaattisuutta, jeps jeps... :)