1294079958_img-d41d8cd98f00b204e9800998ePyryn kanssa olemme eilen ja tänään harjoitelleet damin kantamista. Poika on petrannut kuin sika juoksuaan ja olen siitä iloinen. Enää ei leuat mene tajuttomaan lukkoon ja Pyry on järjestelmällisesti palauttanut kaikki heitetyt damit käteen. Ehkä tästäkin koirasta saadaan meidän taidoilla jonkinmoinen noutaja! Myös maahanmeno-, istumis- ja luoksetuloharjoitukset onnistuvat jo mukavasti. Tänään Iskä piirsi paperille tekemäänsä nometreeniä ja Harakka katsoi kiinnostuneena kynän liikkeitä. Ehkä se kuunteli selostusta ja painoi kuulemansa tarkkaan korvansa taakse?

1294080315_img-d41d8cd98f00b204e9800998eOnni pääsi tänään treenailemaan Iskän seurassa nomea. Vuorossa oli parihakua. Eilinen kuntolenkki ei painanut jalkoja, vaan Onni oli tehnyt hakua hyvällä teholla ja kuunnellut ohjeita. Kanto-ote on edelleen puutteellista, siihen tulisi kiinnittää huomiota ja sitä hioa. Yllätyin kyllä siitä kuinka hyvin hakuruudun treenaus kokonaisuudessaan oli mennyt. Viime kerrasta on nimittäin piiiitkä aika. Tahtoisin selittää teille hakumaastoa tarkemmin, mutta se on hankalaa ilman kuvaa. Maastoon liittyi Y:n muotoinen tienristeys, tiheää risukkoista metsää, kumparetta ja sen sellaista. Haastetta ja häiriötä joka tapauksessa on. Harmillisesti harjoitus-WT Kerimäellä peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi ja emme päässeet tilanteen tasalle siitä, missä Onni todellisuudessa menee taitojensa kanssa. Kestävyyskuntoa täytyy vielä sille kehittää. Iskä käy huomenna hiihtämässä Onnin kanssa järven jäällä. Tulisipa pian jo koekausi!

1294080463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tätä päivitystä kirjoittaessani Onni ja Pyry ovat aivan väsähtäneitä eikä paljoa ilme värähdä. Mahatkin taitavat olla aika täynnä. Tai no, Pyryn vatsa on ainakin. Annoin aamulla kukonlaulun aikaan Pyrylle aamuruuan ja laitoin päiväruuan turpoamaan. Iskä sitten heräsi muutama tunti myöhemmin ja antoi uudelleen aamuruuan. Sitten päiväruuan myöhemmin. Onneksi tuli puheeksi. Pyry on vain nauranut partaansa, kun on saanut vahingossa kaksi aamiaista. Oli kuulema ollut supernälkäisen näköinen Viaton Taitaa melkoinen kettu tuosta penskasta kasvaa... Onnilla oli tänään viikoittainen kalapäivä ja ruuan joukkoon sujahti jauhettua lohta. Yritetään pitää tuo turkin kasvu hyvänä.