Eilinen ja tämä päivä on ollut toko- ja ulkoilupainotteista poikien osalta. Vajaa viikko tokokokeisiin ja nyt tehdään loppuhiontaa liikkeisiin. Eilisistä treeneistä löytyvät videot Onnin ruudunliikkeestä mukaan oton ja Pyryn liikkeestä seisomisen osalta. Nyt onkin löytynyt taas uusi reipas sävel tekemiseen. Ja ennenkaikkea sää antaa myöden!

Tänään kävimme iltapäivästä tokoilemassa Lieksassa asti (S-marketista lähti pojille mukaan 4 kiloa lanttusosetta puoleen hintaan). Kiitämme Samia kovasti mahdollisuudesta käydä treenaamassa. Saatiin Pyryllä otettua alokasluokan liikkeet käskytyksen kanssa sekä hieman paikkamakuuta. Olisin tosin olettanut, että Pyrde olisi nuuskinut enemmänkin. Kiltisti keskittyi tekemiseen - paikkamakuussa pari kertaa meinasi nokka lähteä vaeltamaan. Onnin kanssa onnistuimme tekemään ruudun kokonaisena liikkeenä. Mahtava juttu näin lyhyessä ajassa saada se toimimaan. Ihan mielettömän hieno koira tuo Onni, ei voi muuta sanoa. Myös tunnarikapulaan olemme tutustuneet ja se näyttää tässä vaiheessa hyvältä. Erityistä iloa tuottaa kapulanpito- ja tuontiharjoitusten edistyminen. Kyllä se voittajaluokka jossain vaiheessa edessä siis häämöttää.

Flunssa alkaa pikkuhiljaa taittua lääkärin mömmöillä ja kovasti yritän kammeta itseni terveen kirjoihin. Maku- ja hauaisti on edelleen hukassa, vaan eiköhän sekin sieltä tule takaisin. Digikamera löysi tiensä kotiin pitkällisten etsintöjen jälkeen. Ehdin kääntää kämpän vasta pari kertaa ympäri. Odotettavissa on siis huonolaatuisia, hämäriä kuvia pojista jossain vaiheessa.