Tänään Onni kertoi, että on Iskänpäivä. Meidän Iskä ei valitettavasti ole kotona. Toisaalta, siellä missä Iskä on, on melko monta mamman pikku pullamössöä jotka omaa iskäänsä kaipaavat... Mutta meidän Iskälle toivomma hyvää Iskänpäivää!

Tänään oomme Omenan kanssa ulkoilleet Iskänpäivän kunniaksi ja rakennelleet lumilyhtyjä. Tosin ensimmäinen satsi meni munilleen, koska juuri sillä hetkellä päätti katujen auraaja (jota ei ole näkynyt kahteen viikkoon) turauttaa masiinallaan lyhtyjemme päälle kaiken ylimääräisen lumen.

Onko sitä pakko 1289758550_img-d41d8cd98f00b204e9800998e kiihdyttää niin, että lentää ikkunoihin asti loska ja lumi? Jospa se oli poikamies ja protestoi Iskänpäivää... Kunnon pönttö. Aion kyllä sitä kytätä, juuri olin saanut laitettua kaksi vuorokautta palavat kynttilätkin lyhtyihin. Jos sitten iltapäivälehdistä luetaan,että joku harmiton asukas oli flipannut teiden auraamisesta, niin se olin sitten minä.   

Joo ja tärkein viimeiseksi... Superhyper-onnittelut Allille eli Goldfellow Starflowerille (VSP + SERT + CACIB!!) sekä Zampanzar Sweet Secondsille eli Paco Paakkeelsille (ROP-pentu x 2!). Mikäs siinä on, kun on vaan niin komioita koiria! Hymy