1308814506_img-d41d8cd98f00b204e9800998eTiistain treenit menivät Onnilla piloille, kun ukonilma yllätti ja harjoitukset peruttiin. Onneksi Pyry ehti tehdä hakuruutua dameilla. Nyt tuntuu silläkin loksahtavan paikoilleen kunnolla tuo tekeminen. Ja millaisen asian ansiosta! Ressukka on niin ahne ruualle, että se motivoituu namirasiasta. Eli pakasterasiaan nappulaa, vettä, teelusikka valkosipulimurskaa ja palanen koiranmakkaraa. Annetaan muhia pari tuntia. Toissapäivänä oli rakas Fyrtsi hakenut hakuruudusta seitsemän damia reippaalla vauhdilla. Ihan mahtava juttu.

Eilen Onni teki sitten vepejuttuja: kaksi kertaa vientiesineen vienti veneelle ja kaksi kertaa veneen hinaus rantaan. Matkaa oli reiska parikymmentä metriä. Ei epäröinyt lähdöissä tai vastaavaa. Muutaman kerrana veneen hinauksessa kuulin piippauksen, ilmeisesti vene aina nykäisi narun perässä niin se jännitti. Toisella hinauksella ei kuulunut mitään. Omena on kyllä ihan tohkeet päällä jo autossa, kun se tietää minne harjoituksiin ollaan menossa. Nomestakin kuului iloisia uutisia: mahduimme Leppävirran kokeeseen lauantaille. Nyt siitä sitten jännitystä repimään. Ilmoitin sen myös Pieksämäen kokeeseen ja peruin Ylämaan (olemme ilmeisesti lähdössä 16.-17.7. Virroille kokeilemaan).

1308814605_img-d41d8cd98f00b204e9800998ePyryn kuvioissa oli eilen riistan näyttämistä ja ihan perusnoutoa lyhyeltä matkalta sekä pitoharjoituksia. Kumma juttu, kun vauhtia on enemmän kuin koordinaatiota. Joka kerran riistasta monta metriä ohi, hullua könyämistä ja vikkeröintiä. Saa olla kuitenkin suhteellisen tyytyväinen, ettei se enää jää luputtamaan riistaa. Into sillä on riistaan aivan hillitön, hyppii vieressä kahden metrin korkeudella ja häntä heiluttaa koiraa. Mahdollisesti tuota riistaa emme aivan hirmuisesti jatkossa näyttele, kerran sen suhteen ei tunnu olevan ongelmia.

Katsotaan mitä tänään keksitään. Täytyy ottaa iisisti ja pitää lepopäiviä, ettei kummallakaan kuuppa poksahda. Onneksi on jussit tulossa ja treenaaminen tehdään lyhyissä, iloisissa pätkissä. Vaikka energiankulutuksen luulisi olevan suhteellisen rivakkaa, on Onni silmämääräisesti katsottuna vähän pullahtanut. Naurettiin Iskän kanssa, että olisiko tämä pitänyt arvata - koekausi alkaa ja yhtäkkiä Omenalle alkaa sapuska maittaa. Täytyy katsella annostelut uudelleen.