Tuomari: Mauri Pehkonen

Luoksepäästävyys 10. Pyllykin pysyi maassa! :)

Paikalla makaaminen 9. Pikkuisen haisteli, oli kyllä tiukka tässä.

Seuraaminen kytkettynä 8. Tosi nätisti.

Seuraaminen taluttimetta 6. Ups. Pyry jäi seuraamisesta kaksi kertaa paikalleen seisomaan. Harmittavasti lähti pisteitä ja kerroin tässä oli nelonen. Nyt vain harjoittelemaan tätä ahkerammin.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8. Tuomarin mielestä oli pitänyt mennä nopeammin.

Luoksetulo 9. Kiersi sivulle selän takaa.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 0. Jos seuraamisessa ei saa pysähtyä niin voi varmuuden vuoksi pysähtyä ja mennä maahan... Harmittava juttu.

Estehyppy 10.

Kokonaisvaikutus 8.

ALO2, 148 pistettä.


Iskän ohjaajadebyytti ja Pyryn alokasluokan ensimmäinen startti. Voi että jäi harmittamaan tuo liikkeestä seisominen ja seuraamisen ajatuskatkot. Muutoin olisi tullut ykkönen - jopa aika hyvillä pisteillä. Tuomarin linja oli tiukentunut sitten viime näkemän, enkä kaikista ratkaisuista ollut ihan samaa mieltä. Niin tai näin, aloitettu on :) Nyt jatkuu sitten treenit. Lilja sai hienon ykköstuloksen 171 pistettä, kuten myös Alli 166 pistettä! Upeaa!! :) Maija jäi harmillisesti avoimessa luokassa puolentoista pisteen päähän ykkösestä, 158,5 pistettä.

Nyt tuli siis todistettua, että koiran saa harjoiteltua parissa kuukaudessa nollista tokokokeeseen ja koskaan tokokokeessa ohjaamattoman henkilön opetettua kolmessa päivässä. Kaikki on kiinni tahdonvoimasta ja asenteesta :) Uudella innolla sitten seuraaviin kokeisiin, nyt aletaan hiomaan pieniä alokasluokan kikkoja ja treenivinkkejä. Pyry taisi saada uuden ohjaajan :)

Seurasin myös voittajaluokan startteja ja koin jonkin verran helpotuksen tunteita. Esimerkiksi seuraamiskaavio ei ollut paha. Tästä saa taas kipinää Onnin treenaamiseen :)