1330425170_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onni palkittiin kultaistennoutajien rotujärjestön Golden Ring Ry:n toimesta tänä vuonna SuperGolden 2011 -palkinnolla. Hallitus myöntää erikoispalkinnon koiralle, joka on kilpailukautena harrastanut useampia lajeja. "Onni vakuutti tasaisella monipuolisuudellaan useammassa lajissa niin tokossa, vepessä kuin näyttelyssä ja rodunomaisissa lajeissa. Todellinen monipuolinen kultainen siis." Tällaiset olivat perustelut silloin, kun sain itse tietää asiasta ensimmäistä kertaa: "Hallitus piti Onnin tasaista menestystä monissa eri lajeissa kokemattomankin ohjaajan kanssa erityisen positiivisena. Jälleen todistus siitä, että kultaisesta on moneen lajiin ja niissä menestymiseen".

Noh, näyttelyissä kävimme kerran ja sieltä tuli se EH... Mutta sehän riittää! Silmänisku Laitan jossain vaiheessa lehtijutun tänne luettavaksi. Luulin ensin, että jutun piti olla kolmisentuhatta sanaa ja vähän innostuin. Sanojen sijasta piti olla kylläkin sama määrä merkkejä. Lehdessä on siis todella karsittu ja kökkö versio minun raapusteluista Hymy Miettikää, minun on täytynyt pitää mölyt mahassa tammikuusta asti. Aika monesti olisi tehnyt mieli jo kertoa kaikille.

Onni pärjäsi myös nome- ja vepetulokas -kilpailuissa. Parannettavaa ensi vuoteen siis jää! Hymy Pääsiäisen ajan lähestyessä pitäisi olla tiukalla paastolla, mutta nyt tekisi mieli kyllä ottaa lasillinen kuohuvaa.

Onnittelemme myös muita upeasti pärjänneitä GF -koiria:

Vuoden Tokotulokas 4. Goldfellow Oceanrose, Sunny

Vuoden Agilitytulokas 2. Goldfellow Aquasonic, Dumle

Vuoden Nometulokas 2. Goldfellow Aquamarine, Neela

Vuoden Nometulokas 4. Goldfellow Silversurfer, Onni

Vuoden Vesipelastuskoira 3. Häämörin Leirituli, Vappu

Vuoden Vesipelastustulokas 2. Goldfellow Silversurfer, Onni

Vuoden Kaunein 5. Zampanzar Sweet Seconds, Paco

Kennel Goldfellow Vuoden Kasvattaja 5!

Näiden kasvattajien koirat hakevat pentue pentueelta monipuolisuudessaan vertaistaan. Onnea kaikille sylin täydeltä, TAAS on aihetta juhlaan Hymy