Kokeet takana pistemäärällä 159 eli ALO2. Ykköstulokseen olisi riittänyt puoli pistettä kertoimineen. Että Äiskää harmittaa. Toisaalta, Omppu suoriutui ekasta kokeestaan aivan loistavasti! Tässä niitä pisteitä mitä muistan:

Luoksepäästävyys oli 10, paikallaolo 10, seuraaminen hihnassa 7 (jännitti niin, että vaan hinuttelin hitaasti eteenpäin ja Opo loikki epämääräisesti vieressä). Olin muka kiskaissut hihnaa täyskäännöksissä. Onni loikki niin rajusti siinä vieressä, että hihna välillä kilahti. Onnillahan on sivulletulo aika, köh, ilmava.

Seuraaminen ilman hihnaa. Huomattavasti parempaa. Silti vain 8...

Seisomaan jääminen 5. Jäi täydellisesti. Liikkeenohjaaja huusi: "matka riittää, palaa koiran luo". Kävelin vielä pari askelta ja Onni istui sillä aikaa. Liikkeenohjaajan kuittailua: "Hehe, oisitpa pysähtynyt heti kun sanoin".

Luoksetulo 8 (?). "Ei täysiä, koska horjahdit kun koira tuli sivulle". Niih... Kun ohjaaja painaa 58kg ja koira 42kg niin saattaa horjahtaa, kun koira tulee laukaten ja ottaen ilmavan sivun... En olisi kuitenkaan uskonut, että kahta pistettä lähtee.

Maahanmeno 8. Koiran suoritus täydellinen, mutta ohjaaja käveli liian hitaasti. Miinus kaksi pistettä.

Estehyppy 7?  Huusin esteen päällä "Seiso!" ja Onni vähän hiimaili. Unohdin, että täytyy odottaa liikkeenohjaajan käskyä ennen koiran luo palaamista. Otin notkahduksen kohti estettä ja liikkeenohjaaja: "Ei ois kannattanu ottaa askelta". Lopputulos 159 p. ja ALO2. Sekä suuri pettymys.

Tuomari kyllä sanoi (yleisvaikutelma 9), että hirveästi tykkää koirasta ja haluaa nähdä sen uudestaan.

Voisin todeta, että liikkeenohjaaja oli persoona. Päättää liikkeen onnistumisen ennen tuomaria... Silmänisku

Hauska reissu oli ja ykkönen olisi tullut, jos Äiskällä olisi ollut aivot päässä. Loppumatka meni tosin hysteeristen naurukohtausten ansiosta nopeasti. Kiitos matkaseurasta vaan Nauru