Eilen kaiken häsellyksen keskellä kävin ottamassa Onnin kanssa viiden minuutin tokotreenit. Vaikka Onnia pitääkin aina innostaa niin ruutia oli pikkuisen liikaa. Koira oli lentoon lähdössä eli jotain liikuntaa pitäisi ottaa ennen treenaamista, ei vasta jälkeenpäin. Teimme askelsiirtymiä ja seuraamista sekä hyppynoutoa. Siirtymissä koira levitoi ihan omissa sfääreissään ja nouto oli suhteellisen tuhoon tuomittua ennen suorituksen alkua. Kapula jäi kotiin niin otettiin sitä sitten vepen vientiesineellä.

Videoilla näkyy mihin positiivinen tekeminen voi johtaa. Häntä pyörii niin paljon, että meinaa nyrjähtää. Vaarallista. Joku kerta kuvaillaan ajan kanssa, mitä se tekeminen ilman tohkeilua voi parhaimmillaan olla. Pojat pääsivät onneksi Iskän kanssa taas metsään juoksentelemaan. Tuo metsäsuksilla hiihto / lenkkeily alkaa tuottaa jo näkyvämpää tulosta. Onnilla on lavat ja kankkulihakset vahvistuneet sen verran, että alkavat näkyä ja tuntua. Nälkäkurki se edelleenkin on, mutta kaipa se syö kun sillä on nälkä. Pyryllä on niin paljon tuota karvaa ja löysää nahkaa, että sen alta ei pysty tunnistamaan yhtään mitään Hymy 

Videot kannattaa katsoa koko ruudun kokoisena niin voi saada jotain selvääkin. Valaistus ei ihan riittänyt meidän kameralle.