Osaako kukaan arvata missä aihealueella tämän päivän päivitys liikkuu? Jep. Tottelevaisuusjutuissa. Se on tämä kausiharrastaminen. Kesällä saatte yliannostuksen vepeä ja nomea sitten. Tänään pyöräiltiin Onen kanssa treeneihin. Hieman reilu puoli tuntia suuntaansa reipasta ravia. Pikkuisen meinasi hirvittää, kun oli satanut lunta yön aikana ja tie näytti vähintääkin liukkaalta. Piti pitää talutushihnasta hyvin löyhästi kiinni, ettei vahingossakaan kaaduta. Päästiin turvallisesti onneksi perille.

Ennen muita otimme Onnin kanssa melkein kaikki avoimen luokan liikkeet pikana läpi ja tulevia luokkia varten otettiin sivuaskelia sekä kaukokäskyihin seisomista lisänä istumis- ja maahanmenokäskyihin. Pikkuhiljaa edetään ja harjoitellaan. Mukava ottaa uusia juttuja taas pitkästä aikaa harjoitteluun. Taitaa piristää Onniakin tuo vaihtelu. Avoimen perusliikkeet menivät kuten pitikin ja seuraamista otettiin pieni pätkä käskytyksen kanssa. Käännökset jäivät tällä kertaa pikkuisen löysäksi ja sitä yritettiin tiivistellä lelupalkalla. Kyllä se siitä. Tosin Onnia alkoi sitten jo väsyttää, joten ei tehty sen kummempia enää. Tänäänkään ei säästytty treeneissä naarmuitta. Seuraamisen yhteydessä lopetin liikkeen perusasentoon ja palkkasin lelulla. Tästä innostuneenna Monni lähti nasta laudassa palkan perään sillä seurauksella, että meidän koivet sotkeutuivat toisiinsa. Seuraava mielikuva olikin sellainen, että katselin ketarat ojossa kohti taivaita. Voi olla, että jatkossa pidetään kypärä päässä treenatessa. Päivän reeneissä oli myös Lilja mukana ja voi vitsit, mitä edistysaskeleita kakara on ottanut. On ilo katsella tuollaista meininkiä. Tokohaaste siis hyvässä vauhdissa!

Iskä kävi hakemassa Pyryn juuri juoksulenkille maastoon. Pari tuntia ovat jo viipyneet, saattaa olla pikkuisen väsynyttä porukkaa illalla Hymy Pyryllä on ohjelmassa vielä rengaskaupassa käynti ja talvirenkaiden vaihto. Pikkuisen Iskän ja penskan kahdenkeskistä aikaa, heh heh. Pyrystä koitetaan ottaa trimmauksen jälkeisiä turakuvia. Tosin se vaatii päiväsajan, jotta valaistus riittää. Katsotaan saadaanko vähän paremmalla kameralla otettua otokset. Pikaisesti pitäisi toimia, sillä kauan tuollainen siisti olomuoto ei meidän perheessä säily Hymy Onnikin on jo ihan musta päästä varpaisiin treenien jäljiltä.