...jatkuu...

Tehtävän 7. linjassa Onni suoritti tehtävän, mutta ei mennyt täysin suoraviivaisesti ojan yli. Tämä johtui siitä, että Iskä antoi lähipillitystä ojan väärälle puolelle. Suuntia piti antamaan. Tästäkin oppi jälleen uutta.

9. Koiralla haetutettiin aiemmin katsottu markkeeraus.

Eli tällaiset tehtävät tässä. Vihdoin saatiin päivitettyäkin, kun Iskä palasi hetkeksi kotiin metsäreissulta. Poikien tehtäviin tässä harjoituksessa sai olla tyytyväinen. Onnille lisää vain markkeerauksia niin jää se ainut miinus eli toisinaan kyselemään jääminen pois. Onnin ohjattavuus on hyvällä mallilla. Vinoja vesilinjoja ja ojan ylityksiä viistoon niin saa haastetta. Hallittavuus on kuulema hyvällä tasolla, joten ohjaukseen ei tarvitse kummemmin puuttua.

Treenien vetäjä ei Pyrystä sen koommin antanut palautetta ja se suorittikin tehtävänsä melko mukavasti. Sille täytyy alkaa ottamaan ojan ylityksiä siten, että meno- ja paluureitit ovat suorat.

Tällaisia treenejä pitäisi saada vain lisää. Ja ennenkaikkea, että joku on miettinyt ne valmiiksi. Josta tulikin mieleen. Saatiin taannoin tuliaisina Räpyläpostissa ilmestynyt unkarilaisen nomekouluttajan suunnittelemat treenit ja kuinka ne toteutetaan. Jossain vaiheessa niitäkin olisi mukavaa kokeilla.