Joulukalenteri pusersi tänään Matikan ruokakuppiin reilun satsin jauhettua mahaa. Upposi aikahttp://i43.tinypic.com/se7vae.jpg  nopeasti parempiin suihin. Ja sen kyllä haistoi, kun Matikainen on pitkin päivää laskenut peräilmaa. Pentu Penttinenkin olisi mieluusti nenän nuuhkuttelusta päätellen ottanut oman osansa, mutta tyytykööt vielä tovin nappuloihinsa. Pentu on älynnyt hienosti jo namipallon idean: kun palloa pyörittää pitkin lattiaa, sieltä tippuu papanoita. Onni lähinnä pelkäsi moista vipstaakia pentuaikoinaan Hymy

Pyryä on totutettu tänään myös harjaamisen ihmeelliseen maailmaan. Eipä se siitä juuri välittänyt, kun sai samalla touhuta lelun kanssa. Onnilta leikattiin kynnet ja samalla nipsaisin Pyryltähttp://www.petco.com/Assets/product_images/7/7668100743B.jpgkin pikku palat pois. Tämäkin meni jo rutiinilla. On ne niin kilttejä!

Onni pääsi tänään Äiskän kanssa rantaan juoksentelemaan lumihangessa sekä Iskän kanssa kauppaan ja autoilemaan. Huomiseksi otettiin sulamaan harakka ja varis, jos niillä hieman otettaisiin treeniä. Omenalla on myös huomiseksi sovittu taas tokoilua kasvattajan kanssa. Saa nähdä miten sekaisin koira on tuosta pempen tulosta, tekeekö mitään vai tekeekö suurella innolla. Toivottavasti tekee hyvin, sillä ollaan ilmoittauduttu 18.12. pidettävään tokokisaan. Ei kyllä harmainta hajua miten tulee menemään. Toiveet on tietysti ykköstuloksessa, mutta jos meinaa jäädä pistettä vajaaksi niin sitten voi mielummin tulla ihan täysi munaus niin ei harmita niin paljoa Hymy

Iskä otti tänään taas Pyryn kanssa superlyhyttä damitreeniä ja ai että se osaa kantaa niin hienosti sitä! Ihan http://www.hundelaedchen.com/images/product_images/popup_images/2291_0.jpgkuin ei muuta olisi tehnytkään elämänsä aikana. Kiikuttaa sitä niin ylpeänä Iskälle häntä pystyssä. Kiusasin Iskää, että eikös Äiskän pitänyt sitten alkaa Pyryä ohjaamaan noissa metsästyskokeissa. Ajatukselle ei oikein lämmetty... Valitettavasti ei saatu kuvia tuosta kantamisesta. Täytyy ottaa niitä tässä joku päivä.

Huomenna Pyryä tulee moikkaamaan Lilja-sisko ja joku isommista tyttäristä tulee Onnille kaveriksi riistatreeneihin. Vilinää ja vilskettä siis huomennakin. Ralli voi olla melkoinen, Pyry nimittäin on tänään saanut ensimmäiset pentuhepulit. Ei ole meinannut ovenkarmit riittää, kun poika on vetänyt huoneiden välillä kakkarallia.