1291228367_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Niin vain kalenteri pyörähti joulukuun puolelle ja Onni sai avata ensimmäisen kerran joulusukkansa ja kurkata, mitä sisältä löytyy. Omena odotti sukan avaamista innolla ja sisältä paljastui... Back on Track-puku. Äiskä sai sen käsiinsä jo vähän aikaa sitten, mutta säästi sen ensimmäiselle päivälle.

En muista olenko selittänyt joskus blogissani Onnin jumissa olevasta selästä. Poika kasvaa niin paljon ja niin nopeasti, että selkä ei aina pysy perässä vaan tuppaa menemään jumiin.

Manttelin pitäisi siis auttaa selkävaivaankin. Internetin ihmeellinen maailma selostaa kyseisestä manttelista seuraavaa: "Kaikki Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. ...Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä. Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

1291228288_img-d41d8cd98f00b204e9800998e...Tutkimuksissa on todettu pitkäaaltoisen lämpösäteilyn kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron tason nousu puolestaan laukaisee jännittyneitä lihaksia ja auttaa parantamaan suorituskykyä. Pitkäaaltoista lämpösäteilyä hyödynnetäänkin erityisesti vammojen ennaltaehkäisyssä. Back on Track -suojia tulisi käyttää ennen treenausta tai kilpailua."

Eli ennaltaehkäisee vammoja lämmittämällä lihaksia ja jos pitää tätä kotona päällä, se vetristää lihaksia. Mukavasti Onni tuota päällään pitää eikä ole moksiskaan. Täytyy muistaa mainita, että Onni kävi aamulla Iskän kanssa treenaamassa mm. ohjausta ja linjaa. Oli mennyt ihan hyvin. Tästä on hyvä jatkaa. Saa nähdä päästäänkö huomenna tottelevaisuustreeneihin, jos on näin kova pakkanen. Aamulla meillä oli -26 astetta. Kylmäkylmäkylmä!

 

"Mahtava joulusukka! Joko saa irrottaa...?"