Pitkään ajatustyön alla ollut blogin perustaminen on vihdoin käynyt toteen. Tarkoituksena olisi siis seurata Onni-koiran seikkailuja ja elämää. Onni on varsin kiltti ja reipas kultainennoutaja. Alunperin se on hankittu metsästyskäyttöä varten. Jostain kumman syystä näyttelyt ja erinäiset harrastukset ovat vetäneet mukanaan... Koira kun on hassutteleva viilipytty ja emäntä vimosen päälle hätähousu, ei tylsiä päiviä juuri ole.

Tällä hetkellä treenailemme vaihtelevalla menestyksellä tottelevaisuutta sekä noutajien metsästyskokeita, nomea, varten. Silloin tällöin käymme järkyttämässä kanssaihmisiä ja -koiria näyttelyissä. Tulevaisuudessa toiveenamme olisi kokeilla mejää sekä hajottaa muutama este agilitytreeneissäkin :) Nyt syksyllä Onni on päässyt mukaan metsästysreissuille ja ilahduttanut kotijoukkoja noudetuilla sorsilla.

Onnin elämässä tärkeitä asioita ovat Ninni-täti (riehuu ja leikkii, ei koskaan komenna: voi sitten käyttää psykologin taitojaan omistajien mielenterveyden hoitoon... ), "mummu ja ukki", jotka vievät, paapovat ja hemmottelevat, sekä useat koirakaverit. Onnimanni kun on kilttiä ja riehakasta leikkiseuraa, tykkäävät siitä monet koirat. Ainoana miinuksena on ajoittaiset yritykset istua leikkikaverin naaman päälle, ovat varmaan syntyneet jostain pentuajan traumasta...

Tervetuloa siis joukkoon iloiseen ja hauskaa syksyä itse kullekin säädylle!

1286966253_img-d41d8cd98f00b204e9800998e