1300618829_img-d41d8cd98f00b204e9800998eHuh, onpa ollut pitkä tauko blogin päivittämisessä. Kaksitoistatuntiset päivät ovat vieneet mehut aivan totaalisesti. Se vähä vapaa-aika ollaan Iskän kanssa siivottu kotia ja etsitty uutta autoa Katiskan tilalle. Sekä vietetty aikaa poikien kanssa. Olen tällä viikolla mennyt töihin, vaikkei olisi ollutkaan töitä ja aikataulut ovat muutenkin tässä sekopäässä aivan mullin mallin. Kiirettä pitää myös ensi viikko, sillä Iskä lähtee kolmeksi viikoksi duuniin. Nähdään sitten joskus.

Omenan kanssa ollaan nyt hetkeksi unohdettu tokoilu totaalisesti. Jos sitä täytyy vääntää itku kurkussa niin parempi ettei harjoittele ollenkaan. Onni ja Pyry sitä vastoin ovat harjoitelleet riistan ja damien1300619619_img-d41d8cd98f00b204e9800998e kanssa. Harmittaa kovasti, ettei kamera ole niissä hetkissä ollut mukana. Järven jäälle on syntynyt myös hyvä polku kävellä jäisellä moottorikelkan uralla.

Pyry on ollut iloinen oma itsensä. On tunkenut kaikkialle mukaan ja syö edelleen ruokaa kuin paraskin mursu. Tällä viikolla kävimme näyttelykoulutuksessa ja Rypsi seisoa möllötti paikoillaan ihan ammattilaisen elkein Iskän käsissä. Olen iloinen siitä miten hieno turkki sille onkaan tulossa! Aivan ihanaa käkkärää täynnä koko jätkä Hymy Tänään Pyry aloittaa noutajakoirayhdistyksen pentukurssin. Jännittävää... 9.4. ollaan lähdössä poikien kanssa Hirvensalmelle näyttelyreissulle. Onni esiintyy sitten siellä käyttöluokassa. Rypsi seuraa sivusta ja tekee muistiinpanoja: "älä liiku näin".