http://www.pirkannuusku.net/@Bin/125735/kansi.jpegJoulukuun kolmantena lahjaluukusta tippui jotain Onnin kannalta tylsää, mutta omistajien kannalta hyödyllistä. Nimittäin uusi kirja! Kirjan nimi on Noutajan metsästyskoulutus. Kirjasta kerrotaan seuraavaa:

"Teos on kaiken kattava perusteos noutajan kouluttamisesta ja hyvä lukupaketti koe- ja metsästyskoiran koulutuksen tueksi. Kirjassa kerrotaan myös mitä ei kannata tehdä ja myös perustellaan näkökannat. Kirja on selkeä ja tekninen - siitä löytyy paljon yksittäisiä harjoituksia valokuvin ja piirroksin esitettynä. Kaikki harjoittelun osa-alueet käydään kattavasti läpi perusteiden harjoittelusta edistyneempiin harjoituksiin. Kirja palveleekin sekä aivan aloittelijaa että myös edistyneempää harrastajaa."

Mitä äkkiseltään tuota selailimme, vaikutti ihan hyvältä. Kirjassa oli mm. linjahausta ja ohjauksesta. Näitä asioita Onnin kanssa alamme pikkuhiljaa kesän kokeita silmälläpitäen treenaamaan. Joku voi ajatella, että nytkö vasta! Noh, hiljaa hyvä tulee... Hymy Ollaan vähän hitaasti lämpenevää porukkaa.