Voi voi voi... Onko tämä kaikki sittenkin palkasta kiinni? Äsken putsailin jääkaappia ja löysin Iskän metsäkeikan jälkeisen paketin possun ulkofilepihvejä, joista oli hetki sitten mennyt päiväys. No, huuhdellaan vain mausteet pois ja pilkotaan makupaloiksi. Aina kannattaa reenata? ..öö.. noh.

Onni Matikainen, koira joka ei osaa pakittaa teki neljä askelta peruutusta ilman mitään avusteita!

Ja alokas Rytky! Teki liikkeestä seisomisen ilman mitään avusteita! Ja hetkinen, eilenkös sitä aloitettiin liikettä? Toisaalta, nyt oli häiriötön sisätila. Meinasi kyllä alussa tulla molempien kanssa "Vieläkö on villihevosia" -efekti. Mutta ihanaa! Mie tykkään niiiiin paljon kultaisistanoutajista, kun ne on niin jokapaikankoiria ja oppivat nopeasti. Ja sattui vielä aikas mukavat yhdistelmät meidän pojille. Vieläkös Helevillä olisi yhdet pempet tekemäti? Olisiko tässä semmoinen Kerää koko sarja -meininki? Noh, ihmiset tietää mitkä kriteerit meillä on kolmannen koiran tulolle. Ei ihan pienet Silmänisku Joten vierähtää vuosi, jos toinen.

Vaan pienestä täytyy iloita! Nyt on sellainen humoristinen ote blogissa jäänyt vähemmälle, mutta lupaan lukijoille parantaa tapani lähitulevaisuudessa. Nasevuus on ilmeisesti täysin suhteellinen treenin määrään...