Onni sai joulukuun neljännentoista kunniaksi pitkän pätkän selkähierontaa. Ostin aiemmin viikolla myös lampaan muodossa olevan kuumavesipullon (kuva). Se oli Ompun selän päällä myös hyvän tovin. Koira näytti nauttivan kovasti kun urisi silmät puolivaloilla ja ihan relana. Tänään käytiin myös treenaamassa tottelevaisuutta parkkihallissa. Ehkä ikinä ei ole jäänyt niin hyvä fiilis treenistä. Onni teki tosi hienosti hommia ja seuraaminen oli niin nättiä, kun kontaktikin säilyi.

Fashy Wärmflasche Lamm

Ehkä tähän olisi hyvä lopettaa ja olla menemättä lauantain kokeeseen. Siellä kuitenkin kiinnostaa enemmän maan haistelu ja tötöily.. Mutta ilmoittauduttu ja maksettu on, joten mentävä on. Omppu oli treeneissä aika humoristisen näköinen, kun rintakarvat tursusi manttelin välistä. Kasvattaja lupasi oksasakseilla sitä vähän karsia, ettei näytä ihan herra numero 47:ltä.

Pyry on touhunnut Onnin jaloissa koko päivän ja taaperrellut pitkin taloa. Piilottelin sille nappuloita ja annoin ruuan juuri ennen lähtöä. Täydellä mahalla saa yksin paremmin unen päästä kiinni. Huomenna pojilla on pitempi päivä kahdestaan, kun Äiskällä on koulua. Toivottavasti menee poikain päivä nopeasti Hymy Pyry saa ainakin vähän taukoa Äiskän joululaulujen laulamisesta. Se on useamman päivän aikana yrittänyt raapia tiensä terassinovesta ulos, kun Äiskän jodlaus alkaa. Jostainhan ne pentuajan traumat on hankittava...