Flunssa 1, minä 0. En voi selittää tätä flunssan uusiutumista millään muulla kuin tiistaisella lepopäivälläni. Ei pitäisi pysähtyä levähtelemään tai muuten kaikki pöpöt iskee niskaan. Tai sitten ei olisi pitänyt työntää niitä auton avaimia suuhun silloin tiistai-iltana. Huomiseksi on lääkäriaika varattuna, joten sieltä varmaankin saa jotain lievitystä. Kunhan eivät ala punkteeraamaan, se on pikkuisen epämiellyttävää.

Olen rakentanut olohuoneen lattialle oman linnakkeen, jossa möhötetään tyyppien kanssa katsomassa leffoja ja koitetaan lievittää oloa. Koirat nauttivat täysin siemauksin, kun saavat maata kainalossa rapsuteltavina. Nauttikoot nyt sen aikaa, kun kestää. Toivottavasti helpottaisi olo sen verran, että pääsisi ensi viikolla treenaamaan. Pyryllä lähestyy tokokoe taas hyvää vauhtia. Tuomarina ei olekaan Markku Mäntynen, vaan alokasluokan tuomarointi oli siirretty Marko Puraselle. Alokasluokkaan oli ilmoittautunut 16 koirakkoa, joten tunkua on.

Sen verran sain viime päivinä aikaiseksi, että tilasin Mustista ja Mirristä Hurtan mantteleita ja haalareita -80% alennuksella. Alennettuina oli nimenomaan suurimpia kokoja, mutta sehän passaa meille. Kun menee ja klikkaa manttelia ja alasvetovalikosta kokoa, näkee alennuksen. Näitä on kätevä käyttää rapakelillä lenkeillä ja ennen treenejä autossa odotteluun. Pysyy lihakset vähän lämpimämpinä, varsinkin näin pakkasella. Lisäksi suurimmassa osassa on heijastimet.