Pyry ja Lilja kävivät eilen treenaamassa markkeerauksia ja linjaa. Lisäksi Liljalle tehtiin taipparijälki ja Pyry pääsi kokeilemaan alokasluokan nomejälkeä. Meillä on siis pikkuisen tuoksahtanut kylppärissä, kun sulamassa olivat sekä vetojänis, että jäljen päässä odottava pupu. Hyvä hakea vähän kierroksia ennen treenejä... :) Äiskä oli jälleen kameran kanssa tunaroimassa, mutta mukavaa oli.

Ensiksi videolla Lillin taipparijälki sokkona. Mukavasti meni ja pupu löytyi, vaikka tuuli meinasikin pyöritellä hajuja. Äijät harjoittelivat saapumista paikalle kokeenomaisesti. Liljahan tämän jo osaakin :) Minun piti läntätä taas oikein hienot musiikit videoiden taustalle. Muuten olisi saattanut alkaa korvat vuotamaan verta, kun Äiskän pikkuoravaääni olisi tallentunut filmille. Videokuvakkeet kannattaa katsoa melkein näytön kokoisina, jotta edes jotain näkyy.

 

Sitten Pyryn jälkivideo. Yllytettiin Iskää tekemään jälki sokkona, kun koira oli niin hekumoissaan ihanista pupuhajuista. Ettei mene kuppi nurin. Onhan se kuitenkin viimeksi taippareissa tehnyt jälkitehtävän, luottoa siis vain... :) No myönnettäköön, alkoi ehkä jopo keulimaan tuossa kohtaa, kun ilman motivaatiota koira lykättiin etsimään kani. Mutta onnistui! Ja jos tällä tyypillä ei ole nokka mukana niin en tiedä kenellä. Jälki alkoi siis joku 10 metriä lähetyspaikalta. Tässäkin oli koepaikalle saapuminen ja tuomarille morjenstukset mukana. Molemmilla oli noissa jälkitehtävissä pikkuisen korvat ullalla :)

 

Lopuksi tyypit pääsivät juoksentelemaan vapaina. Meno oli melkoista, Lilli juoksi jopa vetten päällä :) Laitan tehtävistä videon, kun saan ladattua. Onnia ei valitettavasti saatu kuvaan, kun olin heittämässä. Sille tehtiin muutoin samat tehtävät kuin nuorisolle, paitsi linjat olivat sokkoja tällä kertaa. Jokaiselle tehtiin markkeeraus + linja -setti kolme kertaa peräkkäin. Ensin katsottiin heitto, sitten linja, sitten markkeerauksen hakeminen. Kaikki suorituivat tehtävistä oikein mukavasti.