Eilen illalla oltiin Onnin kanssa laiskoja, kun ei tehty blogipäivitystä. Käytiin treenaamassa Ainu-siskon ja Maissilapsen kanssa. Seuraaminen oli Onnilla jotain ihme haahuilua. Välillä jäi jälkeen, välillä luuhaili jossain ihan muualla kuin sivulla. Järkytys. Pettymys. Syvällistä itsetutkiskelua.

Este meni paremmin kuin odotin. Sitä hinutin kenties vähän liian monta kertaa, kun alkoi sitten huonontua. Otin yhden onnistumisen vielä, mikä olikin tosi upea, ja jätettiin siihen. Seisominenkin onnistuu! Eli ne asiat joita olen päässäni jankannut onnistuvat hyvin, mutta sitten perusseuraaminen on ihan Vihdistä.

Ennen treenejä otettiin koiranmakkarapaloilla sivulletuloa. Seurauksena yksi entistä hajonneempi pyykkiteline ja vaurioitunut jääkaappi. Tarkoituksella riehutin koiraa ja aina kun teki hienosti, lauloin Ompulle junttiheviversiona biisiä Vieläkö on villihevosia ja tanssittiin samalla Omenan kanssa villisti. Sain semmoisia timojutila-taklauksia siitä hyvästä, että... Kerran Onni siis pukkasi minut pyykkitelineeseen ja kerran runttasi jääkaappia vasten (joku säleikkö tippui päähän). Mutta ne oli hienoja sivulletuloja! Ei voi vaan mitään, jos painaa sen neljäkymmentä kiloa ja vauhdin kanssa hyppää jalkaan kiinni. Päätettiin, että Hanna Ekola on pannassa vähän aikaa. Päivällä mennään katselemaan kaupasta pikaliimaa ja uutta pyykkitelinettä. Nimim. Mustelmilla, mutta ylpeä. Ja Mummulle kiitoksia, kun vei meidät treenipaikalle!

Mitä tästä opimme? Perusasiat, perusasiat, perusasiat. Mitään osa-aluetta ei saisi treenissä unohtaa ja koiraa pitäisi aina muistaa innostaa, innostaa, innostaa. Ja palkata, palkata, palkata. Ja seuraava koira on sitten puudeli. Eilen ihmettelin, miten kramppaa jalka koko ajan, mutta se taisi johtua Onnin sivulletulosta. Kohta oon tunnettu nimellä Jalkapuoli-Äiskä.

Sellaisia jännittäviä ja iloisia uutisia, että saamme koiravieraita viikonloppuna! Onni pääsee tutustumaan kahteen lajitoveriinsa Hymy Sunnuntaina sitten on nome- ja tokokoulutusta, mahtavaa, kun saa intensiivisempää treenausta ja ihan uudelta ihmiseltä! Täti saa tulla vähän hoitamaan koiruuksia lauantaina, sillä silloin on myös jotain aktiviteettia illaksi kehitteillä. Ainakin kohotamma glögilasit koirien upeista saavutuksista tämän vuoden aikana Kieli ulkona Niistä pientä raporttia sitten ensi viikon puolella.

Kiitos kaikille blogin seuraajille jälleen! Tuhat lukukertaa täynnä! Aika mahtavaa ottaen huomioon, että blogi perustettu viime kuussa. Ensi kuun lukijapalkintona kaikki lukijat saavat kuvamateriaalia Onnin joulutonttukuvauksista Silmänisku