Rapaa! Joka paikka on jälleen sitä täynnä. Koiranomistajan iloja. Pyyhkeitä kuluu melkoisen paljon päivän aikana, kun kuratassut täytyy putsata. Ulko-ovelta jos ravistelematta pääsee kylpyhuoneeseen niin residenssi säästyy pahimmalta mutavyöryltä.

Kiljusten herrasväki on pitänyt lepoviikkoa treenaamisen saralta. Tulikin aika tuhti annos lyhyen ajan sisään. Plyyderman olisi epäilemättä puksuttanut vielä menemään, mutta Onnilla alkoi hävitä terävyys tekemisestä. Tuokin on melkoista tasapainottelua: treenaa ja tarjoa koiralle aktiviteetteja, mutta älä liikaa. Parempi taukoilla nyt hetki, ehdimme kyllä rämpimään metsissä sitten myöhemminkin. Kisakausi on onneksi vasta aluillaan. Harjoittelu valitettavasti nostaa koiran stressitasoa, joten nollaamista tarvitaan.

Kevyttä hiihtelyä ja koiramaista touhuamista, niistä on meidän apinoiden vapaapäivät tehty. Pojat ovat ottaneet tästä kaiken irti. On nukuttu, painittu, syöty porukalla (kirjaimellisesti) luita ja taas vähän nukuttu ja painittu. Tekemättömyys painaa enemmänkin itseään ja täytyy seistä kämmenten päällä, ettei ala kaivamaan dameja tai muovikartioita kaapista. Ilmeisesti tähänkin hommaan voi addiktoitua, ei hyvä. Vieroitus on lähtenyt kuitenkin hyvin käyntiin ja eikös ensimmäinen askel ole ongelman myöntäminen itselleen... Hieman balsamia haavoihin tuo tokon kenttäkoulutusten ohjaaminen ja Iskällä taipparikurssin suunnitteluun osallistuminen.

Pyryllä lähestyy näyttelyt kovaa vauhtia. Päänvaivaa aiheuttavat todellakin nämä rapakelit. Plyyn kaltaista mönttiä ei Äiskän narukäsillä noin vain kiikuteta kastumatta autosta peräkonttiin. Voi olla mutainen kaveri kehässä. Toisaalta, onkos tuo ennenkään haitannut. Nyt täytyy yrittää pitää Pyry massoissaan sinne asti. Eli ruokaa on lisätty hieman. Näytelmät kun ovat ohi niin sitten bikinikunto kutsukoon. Itse kehässä kakara saakin käydä vierailevan händlerin kanssa, huippua! :) Aina ollaan sanottu sitä, että tavoitteet ovat täynnä, jos koira ei kompastu omiin jalkoihinsa :) Onnihan teki tämän joskus nuorempana. Viltaviivainen jaguaali...

1334648921_img-d41d8cd98f00b204e9800998e