"Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei Onni istu..." Käytiin turaamassa jälleen yhdet kokeet. Tällä kertaa ykköstulos kaatuikin ihan uuteen juttuun. Omena päätti tehdä estehypystä jojohypyn. Ja luoksetulossa jätkä juoksi pää kierossa. Eihän sitä silloin näe pysähtymismerkkiä... Turha jossitella. Harmittaa vain, kun oli taas niin hyvä fiilis noissa liikkeissä. Tulevaisuudessa rakennetaan tuo este, nouto sekä pysähtyminen aivan uudelleen ja katsellaan sitten myöhemmin kokeita. Tuomarina tänään oli Tommi Varis. Pisteet jakautuivat seuraavasti:

Paikalla makaaminen 10.

Seuraaminen taluttimetta 8,5. Iskä sanoi, että Onni oli aika aneemisen näköinen seuratessaan.

Maahanmeno 10.

Luoksetulo 5. Mitenkä sen pään saisi pysymään suorassa juostessa.. Toisen pysähtymismerkin näki ja siihen reagoi.

Seisominen 9,5. Oli kait jotain himmaillut.

Noutaminen 7. Tuomari totesi, että kaipa tuota juuri ja juuri voi noutamiseksi sanoa. Omena hyppäsi tappohypyllä kapulan kimppuun ja lopuksi yritti työntää kapulan Äiskän takapuoleen. Naurut tarjottiin taas yleisölle. Tähän tarvitaan rutkasi rauhallisuutta lisää Onnille.

Kauko-ohjaus 8. Oli kompastuskivi lähes kaikille päivän koirakoille. Ensimmäisellä istumiskäskyllä ei noussut, joten jouduin sanomaan uudelleen.

Estehyppy 0. Tässä oli kaikkien aivopierujen äiti Onnilla. Vissiin alkoi pelottaa esteen toisella puolella yksinolo, joten päätti hypätä samontein takaisin Äiskän sivulle. Ei ole koskaan edes treeneissä tehnyt tätä... Se siitä sitten, kaksikymmentä pistettä kuin tuhka tuuleen.

Kokonaisvaikutus 8.

Pisteet 147, sijoitus 3 / 7. Kasma sai 150,5 pistettä ja oli 2 / 7. Kukaan ei saanut ykköstulosta luokastamme. Nyt siis harjoittelemaan ihan alusta osaa liikkeistä, jospa se sitten siitä. Kisajärjestelyt olivat onnistuneet. Lepattavia kehänauhoja korjailtiin ja muutenkin oli hyvä meininki. Liikkeenohjaajaharjoittelijalla sujui erinomaisesti homma.

Onni passitettiin juuri Iskän kanssa pitkälle juoksulenkille. Pyryllä on havaittavissa pientä turistiväsymystä. Autossa jo kuorsasi täyttä häkää ja hyvä että sai houkuteltua sen sisälle nukkumaan. Se on rankkaa tuo velipojan tsemppaaminen.