Onnin kesäajelu ei tapahtunut Ford Mustangin tai Ferrarin kyydissä. Onni joutui itse ajelun kohteeksi. Juuri pääsin edellisessä kirjoituksessa miettimään, että mitähän vastoinkäymisiä tässä vielä kehitellään. Noh. Aloin tarkistaa Onnin ihoa niistä paikoista, jotka viime kesänä hautuivat. Kukkuu ja mitäs sieltä löytyikään. Punotusta, punotusta ja punotusta.

En jäänyt kovinkaan paljoa miettimään, vaan tartuin leikkuriin. Sitten lähtivät karvat kainaloista, korvien takaa ja haaroista. Ei koirasta päällepäin näy, että sitä on ajeltu, mutta kun kurkistaa koiran alle huomaa tilanteen. Toivottavasti kasvattaja ei kurkistele, voi saada slaagin. Nyt todellakin on koiraa ajeltu leikkuupuimurilla. En nimittäin millään halua, että ihoon kehittyy hotspotia, tuttavallisemmin hodaria. Silloin voi heittää hyvästit kaikelle harrastamiselle. Seuraavaksi lähdetäänkin uittamaan koira Betadine -kylvyssä. Pyryllä onneksi ei ole huomattu mitään. Ei vaan pidä kertoa Iskälle mihin tarkoitukseen hänen hiustrimmeriä on käytetty... Onni reppana on saanut kyllä tänään kestää vaikka sun mitä. Ensin huudetaan kuin rantapirut koiven jäädessä jumiin ja sitten viedään karvat kaupan päälle.

Muistakkee ihmiset kuivata koira hyvin kesällä sen jälkeen, kun koira on uinut. Tarkistakaa myös paikat, jotka todennäköisimmin voivat hautua, esimerkiksi: kainalot, nivustaipeet, korvantaukset, villapöksyjen aluset.