Poikia on taas ilmoiteltu jos jonkinlaiseen menoon mukaan.

2.6.2011 alkaa molemmilla palleroilla metsästyskoirien jäljestämiskokeisiin tutustuttava kurssi.

6.6.-16.6.2011 on noutajien metsästyskoekurssi aloitteleville koirakoille. Vaatimuksena taipumuskoe tai vastaava hallinta. Kuusi koiraa mahtuu mukaan, koulutuskertoja on neljä. Kurssilla opetellaan erilaisia linja- ja markkeeraustehtäviä. Vetäjänä Sari Pitkänen.

7.6.2011 Onnilla alkaa vesipelastuksen alkeiskurssi Joensuun seudun vesipelastuskoirissa.

30.-31.7.2011 Noutajien Working Test eli WT -koulutusta kaikentasoisille koirille. Mahdollisuutena on tutustua koemuotoon erilaisten harjoitusten kautta. Kouluttajana Pauliina Ahola (kennel Eagle Owl's).

15.9.-17.10.2011 BH -kurssi. Pyry on ilmoitettu tänne. Kouluttajana Wilhelmiina Virolainen.

Ei tule ainakaan tylsää... Muutoin olemme nyt arkena tehneet Onnille nometreeniä ja Pyrylle näyttäneet riistaa. Äiskä on yön pimeinä hetkinä hiipparoinut takapihalla toisessa kädessä kuollut varis, toisessa valjaisiin kytketty villihevonen. On siinä naapureilla ollut varmaan ihmettelemistä, kun on yöpaidan liepeet lepattaen painettu Rypsin kanssa menemään. Tulostakin on pikkuhiljaa alkanut moinen toikkarointi tuottaa. Iskä lupasi harjoitella Onnin kanssa tokopysäytyksen, jos minä hoidan Pyryn riistapalautukset. Kuulosti ainakin hyvältä, aika näyttää onnistutaanko pilaamaan molemmat ihan tyystin.