Pyry on ilmoitettu Sotkamossa toukokuussa 21.5.2011 järjestettävään koiranäyttelyyn. Kerta on siis Pyryn ensimmäinen pentuluokassa. Jos kaikki menee hyvin, Äiskä esittää Pyryn itse. Jos taas iskee ramppikuume, työnnetään penska jonkun toisen kanssa kehään.

Onnia ei ole ilmoitettu, kun tuo turkki ei nyt näytä sittenkään olevan kuosissa ja lihominen tapahtuu liian hitaasti. Onni keskittyy käytännön hommiin ja Rypsi saa patsastella parrasvaloissa. Kunhan ei vaan vedä villihevoslaukkaa.

Iskä oli ottanut Onnin kanssa hakuruutua. Matikaisella tuo vauhtikestävyys on sen verran surullista katsottavaa, että Onni joutuu nyt kunnon kuntokuurille. Orponaattori parka väsähtää heti, jos tarvitaan yhtään sitkeyttä hakutyöhön. Motivaation puutteesta ei ilmeisesti ole ollut kysymys. Nytpä pojat ovatkin Iskän kanssa hakemassa kuntoa hiekkamonttujen seinämiä kiipeillen. Pyrylle otettiin lintua sulamaan, saa nähdä mitä on treeneissä siitä sanonut. Sisällä oli meinannut mennä seinien läpi, kun oli hieman "hullaantunut" variksen hajusta. Hyh hyh sitä Rypsiä, taitaa melkoinen riistapossu siitäkin kehittyä.