Onni ilmoitettu tokokokeisiin seuraavasti:

14.5.2011 Toko, Joensuu (Katja Rautiainen)

22.5.2011 Toko, Nurmes (Rhea Pörsti-Lackman)

29.5.2011 Toko, Kontiolahti (Tommi Varis)


Siihen mennessä yritetään viilata loput hommat kuntoon. Eli Onni ei saa liikkeestä pysäytyksessä ottaa pysähdysmerkkiä suuhunsa ja tuoda Äiskälle. Kapulakin pitäisi tuoda nätisti ja estehyppy onnistua. Muutenhan tässä ei ole hätää. Ollaan pidetty taukoa pitempi hetki, niin iloisuus tekemiseen alkaa taas löytyä.

Eilen Onni oli lievästi sanottuna hapoilla, viipyi Iskän kanssa lenkillä reilun tunnin. Lenkin lopuksi olivat testanneet pehmeällä juoksuradalla jaksaako Omena kuinka kauan 3000 metrin cooper-vauhtia. Kuuden minuutin kohdalla oli alkanut väsähtää. Olihan se jaksanut siinä vierellä himmata, mutta koira oli suhteellisen poikki kotona. Tämä siis tapahtui illalla, ei tietenkään auringon paahteessa. Ilmeisesti Orponaattorin vauhtikestävyys alkaa parantua tässä ajan myötä. Sitä kyllä tarvitaan, mikäli metsästyskokeissa meinaa jaksaa pusertaa menemään. Selkälinjakin suoristuu pikkuhiljaa, kun ei pääse peitsaamaan.

Pyryn kanssa ollaan keskitytty kahvinjuontiin ja filosofointiin ulkoilmakahviloissa. Olikohan se ensi viikkoa, niin alkaa taipumuskoekurssi. Lapsihan tuo vielä on, mutta nuorena vitsa väännettävänä. Ei pidetty kiirettä Onninkaan kanssa ja ihan hyvässä vaiheessa ollaan. Pääasia kait se on, että toimii sitten sorsalla.