Tuomari: Katja Rautiainen

Voi mamman pikku tunarit! Hymy Rypsiporsas kävi hortoilemassa tänään Varkauden tokokokeessa ja voin kertoa, että ei ollut tarjolla Hesen hampurilaista sen kummemmin kuin euron juustoakaan. Kaveri oli viretilaltaan väsähtänyt ja Iskäkään ei ollut ehkä penaalin terävin kynä. Nyt tiedämme, että Pyryn ei kärsi koetta edetävänä iltana a) käydä Äiskän kanssa hiihtämässä etanavauhtia b) tehdä edes viiden minuutin hienosäätötreeniä.

Iskällä kävi pieni töppi jättämällä kaksoiskäskyn käyttämättä ja siitä yksi liike kokonaan nollille. Alun pienistä fiboista lähti lumipallo liikkeelle mm. äänensävyjen muuttuessa käskyissä hieman erilaisiksi. Kokonaistuloksena 145 pistettä ja ALO2. Dääm!

Luoksepäästävyys 10.

Paikkamakuu 10. Jes! Ei nuuhkaisun nuuhkaisua. Jätkä oli varmaan niin väsynyt, ettei jaksanut Silmänisku

Seuraaminen kytkettynä 6,5. Mitähän tässä tapahui... Perusasennot taisi olla hieman vinoja, hihna kiristyi kerran käännöksessä ja seuraaminen irtaantui hetkeksi. Olikohan jopa kaksoiskäsky jossain perusasennossa? Olipas kunnon turaamista.

Seuraaminen taluttimetta 7. Ei sen parempaa.

Maahanmeno 0. Kaksoiskäskyllä olisi pelastettu paljon tässä. Ei ole ikinä tarvinnut käyttää niin ei Iskä tajunnut sitä ehkä sanoa.

Luoksetulo 7,5. Kaksoiskäsky ja pieni törmäys lopussa. Katsoi käskyn aikana suoraan Iskään. Pojalla vain jääti, jääti, jääti...

Seisominen 7. Kaksoiskäsky TAAS sivulletulossa ja alun seuraaminen huonoa? En edes muista tarkalleen, taisin hyperventiloida puutarhajakkaran takana.

Estehyppy 9,5. Minusta olisi voinut olla kymppikin.

Kokonaisvaikutus 8,5.

Tuomari tuntui olevan jopa pahoillaan, että saatiin "vain" kakkonen. Tykkäsi hirmuisen paljon. Sanoi, että koira tekee tarmolla ja sympaattisesti töitä. Iskän ohjaustyyli sai myös kehuja kovasti. Taas. Mitä se oikein tekee? Hymy Mutta. Kaksoiskäskyt ja tuo yksi nolla tekivät tosi rumat pisteet Pyryn tason huomioon ottaen. Vaan kaikesta oppii ja ei ne ykköset ole edes alokasluokassa aina vain mennä ja napsia Hymy

Alli sai myös ALO2 -tuloksen. Myös yksi liike nollille. Muutoin olisi ollut komea ykköstulos taulussa. Mutta Lillersbyy! Hieno ALO1 -tulos ja sijoitus luokan kakkoseksi! Ihan mahtavaa, onnittelut siskolle! Matka oli oikein mukava ja kohokohta oli päästä Pentikin tehtaanmyymälään ostamaan uusia punkkulaseja. Myös Jennin tekemät sarvet olivat äärimmäisen maukkaita Hymy Teville isot kiitokset HomeMade -metukasta. Taidettiin syödä se Iskän kanssa puokkiin heti kun päästiin kotiin. Nyt sitten pälli pikkuisen turvoksissa näpytellään blogipäivitystä.